Samenwerkende VO-schoolbesturen
in het Gooi
Optimaal onderwijs en onder- steuning bieden aan leerlingen die, structureel of tijdelijk, moeilijkheden ondervinden binnen het reguliere onderwijs.
qinascollage2 qinascollage1
22 november 2018

Nieuwe route voor het aanvragen van een TLV

Vooruitlopend op de invoering van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) per 1 mei van dit jaar heeft Qinas onderzocht hoe de uitwisseling van persoonsgegevens zo veilig mogelijk kan plaatsvinden. Er is in samenwerking met Parantion een digitale omgeving voor het Loket van Qinas ingericht waarin de gegevens van leerlingen veilig kunnen worden gedeeld en bewaard. Dit betekent dat met ingang van 1 oktober 2018  de aanvragen voor een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) voor het vso via deze digitale omgeving ingediend moeten worden.


De aanvrager (leerkracht/intern begeleider of docent/zorgcoordinator) heeft een persoonlijke toegangscode nodig om in te kunnen loggen. Deze code is aan te vragen bij het Loket van Qinas. De aanvrager ontvangt vervolgens de code met een link naar de betreffende webpagina. Na het inloggen is er onder het kopje 'documenten' een handleiding voor het invullen van het TLV-aanvraagformulier te downloaden.

Graag aandacht voor het volgende: TLV-aanvragen die voor 1 juni 2019 worden ingediend, worden nog voor de zomervakantie in behandeling genomen door de Plaatsingsadviescommissie. Na deze datum kan dit niet gegarandeerd worden en zal de aanvraag pas na de zomervakantie worden beoordeeld door de PAC.

 • Agenda 2018-2019

  Het bureau van Qinas is maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten die tijden graag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het bureau van Qinas is gesloten tijdens de schoolvakanties zoals voor Regio-Noord gelden.


  OPDC Rebound 't Gooi is telefonisch bereikbaar via 
  06-207 262 10 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  vanaf 7 september-
  wekelijks PAC-vergadering

   

  ALV 
  13 december 2018 en 13 juni 2019: 14.00-16.00 uur

  Ondersteuningsplanraad
  19 november 2018
  ,  21 januari 2019, 6 mei 2019: 19.30-22.00 uur: