Samenwerkende VO-schoolbesturen
in het Gooi
Optimaal onderwijs en onder- steuning bieden aan leerlingen die, structureel of tijdelijk, moeilijkheden ondervinden binnen het reguliere onderwijs.
qinascollage2 qinascollage1
14 maart 2019

Samenwerking onderwijs en zorg: bijeenkomst 28 mei

Regio Gooi en Vechtstreek en de samenwerkingsverbanden passend onderwijs Unita en Qinas organiseren een inspirerende avond over de samenwerking en aansluiting van onderwijs, zorg en jeugd onder leiding van de heer René Peeters, landelijke kwartiermaker en voormalig wethouder. Hij neemt ons mee in zijn rapport ‘Met andere ogen’ dat is opgesteld in opdracht van de ministers Slob en De Jonge. Wat zijn de bevindingen, wat zijn landelijk goede voorbeelden en wat zijn de adviezen voor onze regio?

Een informatieve sessie waarna we met gemeenten en onderwijs in gesprek gaan over de kansen en mogelijkheden in onze regio.

Waarom?

Een goede aansluiting van onderwijs en zorg is een landelijk vraagstuk en ook in onze regio zijn we hier, op verschillende niveaus, druk mee bezig. Deze avond organiseren wij om het belang van een goede samenwerking te benadrukken, onze huidige samenwerking te bespreken en richting te geven voor verbetering maar ook om iedereen te bedanken die zich afgelopen periode heeft ingezet voor een nauwere samenwerking.  

Voor wie?

Wethouders, schoolbestuurders PO & VO, directie PO & VO, beleidsmedewerkers onderwijs & jeugd gemeenten, teamleiders jeugd, jeugdconsulenten die aangesloten zijn op het onderwijs, intern begeleiders, zorgcoördinatoren.

Aanmelding graag uiterlijk 14 mei via deze link:

https://www.regiogv.nl/nieuws/bijeenkomst-onderwijs-zorg-en-jeugd-in-regio-gooi-en-vechtstreek-28-mei-2019/

 • Agenda 2018-2019

  Het bureau van Qinas is maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten die tijden graag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het bureau van Qinas is gesloten tijdens de schoolvakanties zoals voor Regio-Noord gelden.


  OPDC Rebound 't Gooi is telefonisch bereikbaar via 
  06-207 262 10 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  vanaf 7 september-
  wekelijks PAC-vergadering

   

  ALV 
  13 december 2018 en 13 juni 2019: 14.00-16.00 uur

  Ondersteuningsplanraad
  19 november 2018
  ,  21 januari 2019, 6 mei 2019: 19.30-22.00 uur: