Samenwerkende VO-schoolbesturen in het Gooi
professionaliseringsplatform passend onderwijs professionaliseringsplatform

Optimaal onderwijs en ondersteuning bieden aan leerlingen die, structureel of tijdelijk, moeilijkheden ondervinden binnen het reguliere onderwijs.
 • Agenda module

  Agenda 2020-2021

  Het bureau van Qinas is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar (035-526 94 81). Op woensdag van 9.00-12.00 uur.

  Buiten die tijden graag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het bureau van Qinas is gesloten tijdens de schoolvakanties zoals voor Regio-Noord gelden.


  OPDC Rebound 't Gooi is telefonisch bereikbaar via 
  06-207 262 10 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  vanaf 28 augustus 
  wekelijks PAC-vergadering

 • Bijeenkomsten zorgcoordinatoren

  - donderdag 24 juni 2021, 15.00-16.30 uur

 • Algemene Ledenvergadering

  - dinsdag 8 juni 2021, 14.00-16.00 uur

Nieuws

VERLENGDE AANMELDPERIODE VO-SCHOLEN / PROEFLESSEN EN OPEN LESMIDDAGEN

25 januari 2021

Vanwege de verlengde lockdown en de daarmee gepaard gaande langere schoolsluiting, hebben de gezamenlijke besturen van het voortgezet onderwijs in de regio het Gooi het volgende besloten:

 1. De aanmeldperiode die gepland was van 1 tot 5 maart wordt verlengd van 1 tot 19 maart. De basisscholen die aangegeven hebben meer tijd nodig te hebben voor de advisering krijgen hiervoor de ruimte. Daarnaast krijgen de leerlingen van groep 8 meer ruimte om zich te orienteren op een vo-school wanneer dat nodig is. Wel wordt iedereen gevraagd voor wie de keuze al wel duidelijk is om zich mogelijk in deze periode in te schrijven zodat de vo-scholen sneller een eerste inschatting kunnen maken hoeveel aanmeldingen zij kunnen verwachten.

 • De proeflessen/open lesmiddagen die ingepland staan tussen 8 februari en de voorjaarsvakantie blijven staan op de nu geplande dagen. 
 • Scholen waar de proeflessen/open lesmiddagen ingepland stonden voor 8 februari hebben de mogelijkheid een nieuw moment te organiseren. Hiervoor worden alleen de woensdagmiddagen 10 en 17 februari gebruikt om niet een nog groter beroep op de onderwijstijd van de basisscholen te doen. 
 • Vo-scholen kunnen daarnaast proeflessen/open lesmiddagen inplannen op de woensdagmiddagen 3 en 10 maart, dit zijn tevens de uitwijkmogelijkheden in geval de schoolsluitingen toch langer gaan duren. 
 • Zie voor een overzicht van de geplande proeflessen/open lesmiddagen www.gooisegids.nl en de websites van de vo-scholen.