Samenwerkende VO-schoolbesturen in het Gooi
professionaliseringsplatform passend onderwijs professionaliseringsplatform

Optimaal onderwijs en ondersteuning bieden aan leerlingen die, structureel of tijdelijk, moeilijkheden ondervinden binnen het reguliere onderwijs.
 • Agenda module

  Agenda 2021-2022

  Het bureau van Qinas is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar (035-526 94 81). Buiten die tijden graag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het bureau van Qinas is gesloten tijdens de schoolvakanties geldend in Regio Noord.

  Vanaf 3 september
  vindt er wekelijks een PAC-vergadering plaats.

 • Bijeenkomsten zorgcoordinatoren

  - dinsdag 24 mei, 15.00-16.30 uur
  - dinsdag 7 juni, 15.00-16.30 uur

 • Algemene Ledenvergadering

  - 16 juni 2022, 13.30-16.30 uur.

 • Commissie van Toezicht
05 april 2022

Opvang vluchtelingen Oekraïne

Nu de vluchtelingen uit Oekraïne ook de regio Gooi & Vechtstreek bereiken, staan wij met elkaar voor een behoorlijke uitdaging. Wij kunnen jouw hulp of jouw netwerk goed gebruiken. Dit is een oproep om te werven voor (tijdelijke) inzet op de taalscholen (basisonderwijs) en de Internationale Schakelklas (ISK, voortgezet onderwijs).

Naar verwachting zullen zo’n 400 à 500 Oekraïense leerlingen in onze regio onderwijs (gaan) genieten in het basis- of voortgezet onderwijs. In onze regio hebben we afgesproken dat de taalscholen en de ISK het eerste onderwijs aan deze leerlingen verzorgen. We zullen alle zeilen bij moeten zetten om dit te kunnen waarmaken.

Wil jij ons helpen met het onderwijs aan de Oekraïense leerlingen? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: waar we naar op zoek zijn vind je in de bijlage.