Blog

Spiegelbijeenkomst ondersteuningsplan Qinas 2023-2027

dinsdag 12 juli 2022 13:56

Qinas is druk bezig met het ondersteuningsplan 2023-2027 en vraagt daarbij input van leerlingen, ouders, docenten en stakeholders. Daarom organiseren we 27 en 29 september spiegelbijeenkomsten. Wilt u meepraten? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit de vele overleggen die Qinas de afgelopen jaren heeft gevoerd denken we een goed beeld te hebben van onze ontwikkelpunten in het nieuwe ondersteuningsplan. We hebben 6 thema’s vastgesteld die op dit moment worden uitgewerkt door 6 werkgroepen. We werken hierin samen met jeugdconsulenten, beleidsambtenaren, professionals PO/VO. Uit de evaluatiepunten Passend Onderwijs van oud-minister Slob nemen zij ook de voor Qinas belangrijkste evaluatiepunten mee. Met het vormgeven van het ondersteuningsplan trekken we samen op met swv Unita (primair onderwijs) zodat een doorlopend beleid ontstaat in de regio. De opbrengsten uit de werkgroepen willen we in spiegelbijeenkomsten bespreken met leerlingen, ouders, onderwijsprofessionals en stakeholders. We zijn benieuwd naar uw feedback en gaan graag met zoveel mogelijk mensen in gesprek.

Meepraten?
Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u mee wilt praten en houd 27 en 29 september vrij in uw agenda. Locatie: Koninklijke Visio, Huizen.

Het is mooi te zien dat er tijdens het traject naar het nieuwe plan al veel synergie ontstaat met swv Unita, niet alleen in de werkorganisatie maar ook als netwerkpartner.