Nieuws

TIME4U GROEPSTRAINING VOOR JONGEREN

10 oktober 2023

Time4U is een groep voor jongeren met een ouder die niet lekker in zijn of haar vel zit of heeft gezeten en/of waarbij er thuis heftige ruzies zijn (geweest). Jongeren ontmoeten anderen met een soortgelijk verhaal en krijgen tips & tricks over hoe zij op een goede manier met de situatie om kunnen gaan.

Praktische informatie
Er zijn 10 wekelijkse bijeenkomsten (met uitzondering van schoolvakanties) van 1,5 uur en er doen maximaal 10-12 jongeren aan een groep mee. Deelname is gratis!

Je mag altijd appen, sms’en, bellen of mailen voor vragen of om je op te geven. Misschien twijfel je nog en wil je eerst nog een keer afspreken met één van de trainers voordat je beslist. Dat mag ook! Voordat de groep start, is
er ook altijd een kennismakingsgesprek met één van de trainers. 
De groep start twee keer per jaar en jongeren uit heel Gooi & Vechtstreek zijn welkom! De eerstvolgende groep start op dinsdag 7 november 2023 en zal op de dinsdagen van 16.00 tot 17.30 bij locatie Plzier Entertainment, Nieuwe Havenweg 53, Hilversum zijn. Komt de dag, tijd of locatie niet uit? Neem dan alsnog contact met ons op en dan denken wij met je mee.

Bij interesse, vragen of voor overleg kun je altijd contact met ons opnemen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mariëlle Benic 06 41 78 35 19 & Jochen Starreveld 06 15 02 74 92 ook per WhatsApp bereikbaar.

 

Media