Nieuws

Informatieavond Structuurklas

14 september 2023

Op dinsdagavond 3 oktober (19.30-21 uur) wordt de jaarlijkse informatieavond over de structuurklas gehouden op het Erfgooiers college. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders met een kind in groep 7 of 8, IB’ers, leerkrachten groep 8 en overige belangstellenden.

Deze avond wordt verteld wat het doel is van de structuurklas, hoe deze ‘voorziening’ wordt vormgegeven en voor welke doelgroep de klas is bedoeld. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden d.m.v. het sturen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u in de mail aangeven met hoeveel personen u komt.

De structuurklas op het Erfgooiers College maakt deel uit van het regulier voortgezet onderwijs op havo-/vwo-niveau. Deze klas is specifiek afgestemd op de onderwijs en begeleidingsbehoeften van leerlingen met internaliserende problematiek. Te denken valt aan leerlingen met problematiek gerelateerd aan (kenmerken van) Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), concentratiestoornissen (ADD) of angst.

Meer informatie vind u in de folder of op de site van het Erfgooiers